conservering fireproofing team

LNG Maasvlakte

  • Nederlandse Gasunie
  • 13.000
  • maart 2012 - juni 2012
more
ende team fireproofing

Onderhoud en fireproofing

Van Der Ende heeft voor Gasunie in 2012 gedurende de Turn-Around op de locatie LNG Maasvlakte groot onderhoud uitgevoerd aan de conserveringen en fireproofing.

close
more
ende fireproofing conservering

Een ijzersterk team

Met zo’n 60 gecertificeerde stralers, schilders en spuiters is in 4 maanden tijd ruim 13000 m2 gestraald en geconserveerd, waaronder het dak van de Gashouder D204 (met zijn 54 meter hoogte een imposante constructie), het Methaan eiland, de Peakshaver, de opslag vloeibaar area, leidingstraten, constructiedelen, afsluiter locaties en brandstofstraten. Daarnaast werd ook Stopaq/polyester op diverse opkomers aangebracht.

close
more
ende fireproofing maasvlakte

Chartek 1709

Bovendien zijn er 56 zware kolommen in de vloeibaarmaak voorzien van fireproofing, de “Chartek 1709” met een laagdikte van 5200 dld um.

close
more
Borne van Elteren
Manager Infra +31 (0) – 472 11 88
Contactformulier

Neem contact op voor meer informatie

Contactpersoon
“Van der Ende heeft zich laten kennen als een kundige en service gerichte firma. Tijdens uitvoering is serieus aandacht besteed aan Veilig werken, een goede Kwaliteit van werkzaamheden geleverd en werd positief ingespeeld op vragen van de klant over planning en inzet.” - G. Klapwijk (Nederlandse Gasunie) Download PDF