VAN DER ENDE TROTS OP MEGA ORDER VAN RIJKSWATERSTAAT

De OSK Conserveringsgroep uit Barendrecht heeft onlangs een mega order van ruim 45 miljoen euro ontvangen voor de uitvoering van groot en klein onderhoud en conserveringswerkzaamheden aan de Oosterscheldekering. Deze opdracht is het grootste straal- en conserveringsproject ooit in NederlandĀ uitgegeven.

OSK Conserveringsgroep is een samenwerkingsverband tussen Van der Ende Infra Structure BV en Gelders Staalstraal- en Schildersbedrijf BV Beide familiebedrijven hebben een lange historie en veel ervaring met grote conserveringsprojecten. OSK Conserveringsgroep gaat in opdracht van Rijkswaterstaat de komende negen jaar 32 van de kolossale stormvloedschuiven opnieuw van een verfsysteem voorzien. Het gehele complex van 64 schuiven blijft inclusief de bewegingswerken vervolgens tot 2035 in onderhoud bij de OSK Conserveringsgroep.

Voor Van der Ende betekent deze order in combinatie met de opdracht van Rijkswaterstaat voor het conserveren van twee bruggen in Limburg een spectaculaire toename van activiteiten binnen de Infrasector. Deze ontwikkeling past perfect in de groeiambitie die Van der Ende heeft opgesteld voor de Inframarkt.