Van der Ende neemt KBR Staalstraal over

Per 7 juni 2000 is KBR Staalstraalbedrijf te IJmuiden ondergebracht in een nieuwe werkmaatschappij onder de naam KBR Staalstraal. als een 100% dochter van Van der Ende Beheermaatschappij B.V.

Het bedrijf, KBR Staalstraal B.V., dat gevestigd is aan de Cornwallstraat te IJmuiden beschikt over een in 1997 fors uitgebreide productiefaciliteit voor het staalstralen en conserveren van de meest uiteenlopende staalconstructies op een totaal oppervlak van 5.000 m2.

Naast het staalstralen zal KBR Staalstraal B.V. gesteund door Van der Ende Straal- en Schilderwerken B.V. zich verder specialiseren op het gebied van garantiecontracten en het onderhouden van in de straalloods geconserveerde onderdelen. Daarnaast zal een productieafdeling worden ontwikkeld om metallische deklagen aan te brengen.

Door deze overname ontstaat een combinatie van straal- en conserveringsbedrijven met een duidelijk voordeel; bundeling van veelzijdige technieken, kennis en ervaring met alle denkbare equipment om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van KBR Staalstraal.