Fireproofing team gecertificeerd voor Jotachar

Bij de aanschaf van een high tech passive fireproofing (PFP-)pomp hoort ook de juiste certificering. In oktober heeft het fireproofing team van Van der Ende een uitgebreide training gevolgd voor het aanbrengen van de Jotachar-producten van Jotun. Tijdens de training heeft de fireproofing specialist van Jotun uitleg gegeven over de producten en applicaties.

Na afloop van de training konden het team op diverse proefstukken aantonen dat ze de Jotachar fireproofing op de juiste manier kunnen aanbrengen. Dit deden ze zowel door middel van applicatie met de hand als met behulp van de PFP-pomp. Tijdens het beoordelen van de proefstukken bleek dat het met het vakmanschap van onze enthousiaste team prima is gesteld. Alle deelnemers hebben een Jotachar-certificaat ontvangen. Van der Ende is het eerste bedrijf dat door Jotun gecertificeerd is om deze innovatieve fire proofing aan te brengen.

Momenteel zijn we gecertificeerd voor het aanbrengen van de coatings van Carboline, International Paint (Chartec), Jotun (Jotachar), PPG (PITT-CHAR) en Hempel (Hempacore).