steelprotectors oiltanking terneuzen

Oiltanking Terneuzen in de aflakfase

  • Oiltanking Terneuzen
  • 08/07/2013
more

Oiltanking Terneuzen in de aflakfase

De nieuwgebouwde opslagtanks bij Oiltanking in Terneuzen krijgen kleur, de grijze kleur van de shop primer maakt plaats voor fris wit. Nu de tanks en de cups inwendig bijna klaar zijn wordt de voortgang van het werk ook aan de buitenzijde van de tanks zichtbaar.

De afgelopen maanden is er door een grote groep schilders hard gewerkt aan het conserveren van de bodems en de cups van de 10 nieuw gebouwde tanks. De bodems en een deel van de wand van de tanks zijn voorzien van een tanklining van de firma Hempel.

Dankzij een goede samenwerking tussen de technici van Hempel en onze applicateurs wordt er een puik stukje kwaliteit geleverd. Het afvonken van de tankbodems levert steevast een zeer gering aantal doorslagen op. Ook de door Oiltanking ingehuurde QC inspecteurs spreken van een uitzonderlijk laag aantal. Een groot compliment voor onze uitvoering!

Ook de overige delen van de tanksĀ (buitenwand, cupwanden en het dak) worden voorzien van een coatingsysteem van Hempel.

Een goede keuze, want we zijn zeer te spreken over deze eerste grootschalige samenwerking met deze Deense verffabrikant.

Om het project op tijd klaar te krijgen wordt er zes dagen per week in ploegendienst gewerkt. Ondanks de slechte weersomstandigheden bij de start van het project ligt het werk op schema.