Trainen tot mannen van staal

  • Van der Ende
  • 30/03/2016
more

Trainen tot mannen van staal

Van der Ende is volop in beweging, letterlijk en figuurlijk. Continu proberen we een stapje voor te zijn door te luisteren naar onze klanten. Door in te spelen op de ontwikkelingen in de markt en te trainen om kwaliteit te blijven leveren. Klinkt u misschien allemaal heel logisch en part of the business, voor ons is het ook de normaalste zaak van de wereld. Je moet er alleen wel de juiste mannen voor hebben. En laat Van der Ende daar nu net zelf voor zorgen.

Kwaliteit leveren

In het Van der Ende trainingscentrum leiden we op met precisie, we testen en trainen mannen. Mannen van staal, onze eigen steel protectors. Mannen die verder willen groeien, zich willen specialiseren en het uiterste uit hun bekwaamheid en de producten willen halen. We investeren in onze medewerkers en in veelbelovende nieuwkomers met als doel: ontwikkelen en kwaliteit leveren. Keer op keer. Voor onze klanten, voor de toekomst.

Trainen

In IJmuiden is een belangrijk praktijkgedeelte van het Van der Ende trainingscentrum gevestigd. Hierin staan grote, verschillende samengestelde stalen proefconstructies. En hier begint het fysieke trainen. Zien hoe mannen van staal worden? Neem een kijkje in de stalen keuken van Van der Ende.