conserveringsopdracht oiltanking van der ende

Conserveringsopdracht van Oiltanking

  • Oiltanking Terneuzen
  • 135.000
more
Oiltanking Terneuzen tanks

Conserveren olietanks is een specialisme

Voor Oiltanking hebben wij in 2013 tien tanks in- en uitwendig geconserveerd.

De tanks zijn als cuptanks, of ringmanteltank, uitgevoerd om bij eventuele lekkage de omgeving optimaal te beschermen. Deze constructie wordt in Nederland niet zoveel toegepast en hiervoor is door ons een speciale bereikbaarheidsvoorziening ontwikkeld voor een veilige en efficiënte uitvoering.

close
more
Schilderen Oiltanking Terneuzen

Uitstekende afstemming met diverse aannemers

Onze filosofie is dat een project alleen succesvol kan zijn als alle disciplines in staat worden gesteld om veilig en kwaliteitsbewust te kunnen werken. Daarom is er veel aandacht besteed aan onderlinge afstemming tussen de diverse aannemers met respect voor elkaars werk. Uitgangspunt was: Afspraak is afspraak. Dit resulteerde in een prettige sfeer waarbij in een goede verstandhouding problemen als uitdagingen werden gezien.

Ook met de buitenlandse collega-bedrijven, bijvoorbeeld de tankenbouwer en leidingfirma, is de samenwerking goed verlopen. De communicatie verliep uitstekend.

close
more
Erik Moerkerken
Manager Industry +31 (0)10 4721188
Contactformulier

Neem contact op voor meer informatie

Contactpersoon
“Het project is op vakkundige wijze, binnen de afgesproken termijn uitgevoerd, met uitstekende veiligheidsresultaten” - Marc van de Merlen (Oiltanking Terneuzen) Download PDF